Wat is recreatiewerk

Recreatiewerk Sportwijzer is vanaf 1989 op tientallen recreatiebedrijven actief op het gebied van recreatiewerk en animatie. Op deze bedrijven verzorgen wij complete recreatieprogramma’s voor alle leeftijdscategorieën. Van knutselen en speurtochten voor de kleinsten tot en met zeskampen en thema-avonden voor volwassenen, van sporttoernooi tot meeleeftheater, voor jong en oud.

Als recreatiemedewerker voer jij het recreatieprogramma op een recreatiebedrijf uit. Dit is doorgaans op een camping of bungalowpark. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Jou werkzaamheden bij recreatiewerk

In een week ben je 6 dagen aan het werk en heb je 1 dag vrij. Op een dag doe je ongeveer 4 tot 5 activiteiten. Je begint bijvoorbeeld met het knutselen, doet ‘s middags een speurtocht met de kinderen en daaropvolgend een potje voetbal met de volwassenen. ’s Avonds is het meeleeftheater met een spetterende kinderdisco. Het programma ligt al voor je klaar wanneer je arriveert en is afgestemd op het recreatiebedrijf waar jij aan de slag gaat. Benieuwd wat je allemaal kan gaan doen als medewerker? Bekijk dan hier de activiteiten die we onder andere organiseren.

Meld je nu aan!

Recreatiewerk is natuurlijk ook veel nieuwe mensen ontmoeten, lol hebben voor, tijdens en na de activiteiten en veel nieuwe vrienden maken. Bekijk ook de verdiensten van recreatiewerk.
Spreekt dit je aan en denk je dat jij hier geschikt voor bent? Meld je dan snel aan en wij nodigen je uit voor een trainingsweekend!

speedy sport scholtenhagen
Trainingsweekend Recreatiewerk
Recreatiewerk personeel

Aanmelden recreatiewerk