Over ons

Recreatieleider.nl is onderdeel Recreatiewerk-Sportwijzer te in Eibergen en al meer dan 25 jaar actief in de recreatiebranche!

Vanuit een breed assortiment biedt Recreatiewerk Sportwijzer een zeer compleet en gevarieerd recreatie- en animatieprogramma aan: avonturendagen, themapakketten, van knutselen tot zeskamp, van meeleeftheater tot sporttoernooi. Kortom wij bieden activiteiten voor zowel jong als oud!

 

Flexibel

Door het concept van Recreatiewerk Sportwijzer maakt u uw eigen recreatiewerk op maat. Hoe uw recreatieproduct er uit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Een team met 2, 3 of 4 medewerkers, met of zonder een recreatieprogramma. Het is allemaal aan u!

 

Onderscheidend

Recreatiewerk Sportwijzer onderscheidt zich van overige aanbieders van recreatiewerk, doordat Recreatiewerk Sportwijzer diverse sport- en spelmaterialen, activiteiten en attracties in eigen beheer heeft. Op deze manier is het gemakkelijk een activiteit zoals een zeskamp, GPS tocht of een waterspektakel attractie in uw recreatieprogramma te verwerken, zonder tussenkomst van derden. Recreatiewerk Sportwijzer laat u met plezier de verschillende mogelijkheden zien.

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte of een afspraak met een medewerk(st)er van de recreatieafdeling?

Neem dan gerust contact met ons op!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Recreatiewerk Sportwijzer team!

 

Recreatiewerk Sportwijzer is een gespecialiseerde afdeling binnen Sportwijzer B.V.

 

Terug naar Over ons Offerte aanvragen